DOSSIER EN CATALÀ:

https://drive.google.com/file/d/1hEgBqGRVAlECPS3W9uPH7MEDDNEQVHES/view?usp=sharing

FITXA ARTÍSTICA

AUTOR: Ignasi Roda
CODIRECCIÓ: Frederic Roda i Francina G. Ars

INTÈRPRETS: Irene Salord, Marina Font i Joan Gomila.
MÚSICA: Ignasi Roda
ESCENOGRAFIA: Carme Solé i Felip Blau
UTILLERIA I PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Joana Serra
VESTUARI: Carme Solé
IL·LUMINACIÓ: Joan Gomila
SO I ENREGISTRAMENT MUSICAL: Gabriel Padilla
TÈCNIC DE MUNTATGE: Antoni Gomila
GRAFISME: Impremta Leo
DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ: Joan Gomila

SINOPSI

Molts diuen que la tardor arriba perquè el Sol i la Terra es mouen i canvien les seves posicions en l’univers. El Sol s’allunya de la Terra i, per això, fa més fred i es fa de nit més d’hora. Però, de veritat creus que és així? A Grúmic feim una nova versió de la tardor: La versió és que un follet molt espavilat dirigeix tots els elements de la natura per a què arribi la tardor. El follet es diu Grúmic i t’explicarà com s’ho fa per a què caiguin les fulles dels arbres.
Amb Grúmic hi ha la seva amiga Nona. Tots dos es troben un bon dia quan Nona no té gens de ganes d’anar a escola. Grúmic li revela un gran secret: que ell és l’encarregat d’organitzar la tardor. Fa que arribin les pluges i els vents, pinta el paisatge amb centenars de pintures de milers de tonalitats marrons, ordena que les fulles dels arbres caiguin a terra per a formar catifes naturals, i fa moltes més activitats que omplen l’agenda del follet durant tots aquests mesos de tardor.
“Grúmic, un somni de tardor” és l’obra teatral que protagonitzen el follet Grúmic i Nona, amb un tercer actor que és l’encarregat de moure i manipular totes les titelles”

Durada de l’espectacle: 50 minuts