Som un equip!

Joan Gomila
És el Gerent i Director Artístic de La Fornal d’Espectacles. De formació humanística s’inicia en obres de caràcter amateur. No serà fins l’any 2000 quan es vincula al món professional del teatre formant part tant com a director o actor de diverses companyies i espectacles. Té experiencia en la gestió com a extècnic de cultura de l’Ajuntament de Son Servera, ex-director del teatre principal de Palma, i ex-direcor del teatre de Vilafranca.
Des del 2007 dirigeix La Fornal.
Biel Padilla
Té formació de tècnic de so i experiència amb diferents tipus d’esdeveniments. És el director tècnic de La Fornal i el responsable de les produccions de la companyia. Cap tècnic de la Sala la Fornal i de les residències artístiques.
Joana Serra
S’encarrega de l’administració, difusió i producció d’ençà que treballa a La Fornal des del setembre 2010. Té experiència en l’Animació Turística i les Relacions Públiques a més de parlar Anglès i Alemany.
Cristina Brunet
Llicenciada en Art Dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. És cantant i actriu i ha participat en diversos muntatges teatrals i musicals entre els que destaquen “Joc de massacre” de Ionesco (dir. Joan Fullana) , “El Mikado” de Gilbert i Sullivan (dir. Pep López i Xavier Gelabert), “Illamor” de Tomeu Oliver i “Moonwalking o un viatge a L.A.” de Francesc Riera. També és directora de teatre infantil i juvenil des del 2010. Actualment treballa per la Fornal en tasques administratives i en muntatges de la companyia.

Antoni Gomila

Tècnic de la companyia en els espectacles en gira.

Assistent en les produccions i realitzacions d’espectacles.

Responsable del manteniment de la sala i del magatzem. També participa en l’organització de la logística i pàgina web.

Graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vàrem treballar molt per trobar el ritme” - CENT PER CENTConstança Amengual Gayà

Tècnica de comunicació de la Fornal d’espectacles des del 2021.

Graduada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Realitzà el Curs de Cinema profesional a la CEF Escuela de Artes Audiovisuales.

Experiència laboral  com a redactora web d’IB3 Notícies o del Diari ARA Balears. Ha estat cap de prensa de festivals de cinema com el  Evolution Mallorca International Film Festival o el  Conofest International (Short) Film Festival.

Des del 2021, és redactora, locutora i productora del  Programa cultural Entusiastes a IB3 Ràdio.