A La Fornal d’Espectacles hem rebut tot el bagatge de la nostra formació de gestió i artística de més de 25 anys. La nostra companyia divideix les seves seccions en espectacles per adults, espectacles infantil i juvenils, serveis tècnics i la gestió d’esdeveniments o de la nostra pròpia sala, La Fornal, un espai de suport a la creació que des de la nostra direcció vol un procés autogestionat per part d’aquells artístics que s’hi vinculin

Som un equip!

Joan Gomila
És el Gerent i Director Artístic de La Fornal d’Espectacles. De formació humanística s’inicia en obres de caràcter amateur. No serà fins l’any 2000 quan es vincula al món professional del teatre formant part tant com a director o actor de diverses companyies i espectacles. Té experiencia en la gestió com a extècnic de cultura de l’Ajuntament de Son Servera, ex-director del teatre principal de Palma, i ex-direcor del teatre de Vilafranca.
Des del 2007 dirigeix La Fornal.
Cristina Brunet
Llicenciada en Art Dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. És cantant i actriu i ha participat en diversos muntatges teatrals i musicals entre els que destaquen “Joc de massacre” de Ionesco (dir. Joan Fullana) , “El Mikado” de Gilbert i Sullivan (dir. Pep López i Xavier Gelabert), “Illamor” de Tomeu Oliver i “Moonwalking o un viatge a L.A.” de Francesc Riera. També és directora de teatre infantil i juvenil des del 2010. Actualment treballa per la Fornal en tasques administratives i en muntatges de la companyia.
Joana Serra
S’encarrega de l’administració, difusió i producció d’ençà que treballa a La Fornal des del setembre 2010. Té experiència en l’Animació Turística i les Relacions Públiques a més de parlar Anglès i Alemany.
Biel Padilla
Té formació de tècnic de so i experiència amb diferents tipus d’esdeveniments. És el director tècnic de La Fornal i el responsable de les gires i les produccions de la companyia
Antoni Gomila
Assistent en les produccions i realitzacions d’espectacles. Responsable del manteniment de la sala i cap del magatzem. També participa en l’organització de la logística i pàgina web.

Constança Amengual Gayà 

Tècnica de comunicació de la Fornal d’espectacles des del 2021.

Graduada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Realitzà el Curs de Cinema profesional a la CEF Escuela de Artes Audiovisuales.

Experiència laboral  com a redactora web d’IB3 Notícies o del Diari ARA Balears. Ha estat cap de prensa de festivals de cinema com el  Evolution Mallorca International Film Festival o el  Conofest International (Short) Film Festival.

Des del 2021, és redactora, locutora i productora del  Programa cultural Entusiastes a IB3 Ràdio.

A més, ens ajuden en tots els nostres truis…

La Fornal treballa amb diverses companyies en xarxa. L’objectiu és el d’apostar per companyies professionals que es situen en el nostre nivell i que només poden assegurar la seva supervivència a base de compartir experiències i objectius.

ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS

A més a més la sala compta amb una associació d’espectadors.

L’associació d’espectadors de la Sala La Fornal, és l’associació Cultural La Vila-Acció Teatral.

Dóna suport a la sala en forma de socis que paguen una quota anual de 10€. A cada espectacle tenen un descompte d’entre 1 i 3 €.

També aquesta associació dóna suport a produccións de la sala com:

  • La Maternitat d’Elna
  • Camille o Bagdad, dones al jardí
  • La història robada, versió radiofònica
  • Morir quan cal

Col·laboradors

  • Directors
  • Intèrprets
  • Dissenyadors d’il·luminació
  • Escenografia i vestuari
  • Realització de màsqueres i titelles
  • Dissenyadors gràfics, vídeo i fotografia

Patrocinadors