PARKING MANHATTAN

Descarrega’t el dossier aquí.

 

Parking Manhattan és un espectacle a mig camí entre el cabaret i el teatre. Reuneix dos músics i sis intèrprets (incloent figurants) que representaran un espectacle dividit en quatre obres breus, en un mateix escenari, i que tenen en comú les persones que viuen en un apartament de Manhattan. Uns personatges basats em pel·lícules de Woody Allen i en ell mateix. La proximitat dels intèrprets amb el públic dins d’una sala com La Fornal per una part, i per l’altre els  criteris escènics del muntatge  amb la música en directe ens permeten crear aquest híbrid entre el teatre i el cabaret.

Parlem d’una comèdia. Parking Manhattan, és una comèdia, molt divertida però gens banal i que ens acosta a uns personatges cultes amb les seves misèries i en l’absurd d’un personatges urbans i la seva contínua contradicció existencial.

Un fet extensiu, però, a tota la humanitat.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Joan Gomila

Autoria: Woody Allen

Intèrprets: Joan Gomila, Ilde Múñoz, Julià Duran, Joana Salas, Xesca Forteza i Joan Riera.

Músics: Miquel Rigo i Joan Palerm

Nou espectacle de La Fornal, un cabaret woodylinià, o alguna cosa semblant…

Parking Manhattan és un espectacle a mig camí entre el cabaret i el teatre. Reuneix dos músics i sis intèrprets que representaran un espectacle dividit en quatre obres breus, en un mateix escenari, i que tenen en comú les persones que viuen en un apartament de Manhattan. Uns personatges basats em pel•lícules de Woddy Allen i en ell mateix.

 

L’ANT

EL SEDUCTOR

BREU HISTÒRA D’UN DECANS

LA MORT TRUCA