Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

“ROJO NIEVE” DEMOSTRACIÓ RESIDÈNCIA

juliol 10 @ 20:00 - 21:30

“ROJO NIEVE” DEMOSTRACIÓ RESIDÈNCIA.

Dimecres 10 de juliol a les 20h

Residència a la Fornal des de l’1 de juliol al 10 de juliolROJO NIEVE. Silvia Larrauli. Euskadi.

 

Una creació col·lectiva dirigida por Silvia Larrauri

 

ROJO NIEVE és una tragicomèdia protagonitzada per dos clowns forners, que a través de l’objecte escènic de la massa de pa, juguen a transfigurar-se fins a mutar l’estructura de l’obra en si mateixa. En aquesta transformació, la absurdesa d’aquests dos forners ens transcendeix i ens travessa arribant-loqüentment a llocs on allò fosc conviu amb allò lluminós, allò innocent amb allò impur i lobell amb allò grotesc. Aquesta absurdesa és la que ens convida a apartar la lògica perquè es commogui el nostre inconscient.

 

El que sembla una comèdia lleugera en un forn, esdevé insondable irepleta de capes.

Tots aquests jocs que van aparèixer els estem traslladant a l’acció escènica per construir la dramatúrgia i dibuixar la peça definitiva. Tenim molt clar que és una obra atmosfèrica amb molt de pes al disseny d’il·luminació ia l’espai sonor i plàstic. És important que donem amb el finançament perquè aquesta història pugui ser explicada d’aquesta manera, treballant amb tots els departaments de disseny que ens ajudin a reflectir-se món oníric ple de monstres i clarobscurs.

 

Objectius:  prendre les decisions definitives, concloure la peça. Residència tècnica, encara per concretar espai. Neteja i visió externa, Pablo Ibarluzea. Pre-estrenar: Fer passegin diferents espais per testejar la relació amb el públic i tenir-la obra llesta i el vídeo gravat per a la temporada

Mostra els detalls

Data:
juliol 10
Hora:
20:00 - 21:30
Categoria d'Esdeveniment:

Mostra els detalls

Data:
juliol 10
Hora:
20:00 - 21:30
Categoria d'Esdeveniment: