Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

“LI MAMMONI”. DEMOSTRACIÓ RESIDÈNCIA

juliol 27 @ 20:00 - 21:30

“LI MAMMONI”

Demostració residència: dissabte 27 de juliol a les 20h

19 de juliol – 27 de juliol – LI MAMMONI – Catalunya

Projecte i fase de desenvolupament, documentació i part artística i tècnica.

 

Després de mig any des de l’estrena de Tan pobre y tan ajeno (Last dinner), Cristina Terzi, Clara Cañabate i Valèria Pisati decideixen iniciar un nou espectacle de creació col·lectiva, Li Mammoni. Aquest espectacle neix a partir de la necessitat d’investigar la masculinitat, concebuda com una identitat opressora que pot creure’s oprimida en primera pell. Per això aposten per l’exploració dels límits esdevenint Drag Kings. Un espectacle creat a partir de l’imaginari compartit, la performance, textos propis i escenes concebudes conjuntament.

Les tres intèrprets, en lloc d’encarnar la feminitat, és submergeixen en el món dels Drag Kings, donant vida a tres germans italians que s’aferren a una visió antiquada del món. La trama troba un dels motors en el conte dels tres porquets, que en aquest cas es presenten com a arquetips de la masculinitat tradicional: ancorats en les seves pròpies creences, desafiant davant de l’evolució.

Els germans italians, fins aleshores feliços en el seu idíl·lic i porcinoibèric cosmos, es troben cara a cara amb les realitats modernes mentre intenten construir les seves vides en un món canviant. La història es desplega mentre els porquets descobreixen que la seva antiga forma de vida, sostinguda per una “mamma” que sempre els ha salvat, és insostenible en l’actualitat.

Mostra els detalls

Data:
juliol 27
Hora:
20:00 - 21:30
Categoria d'Esdeveniment:

Mostra els detalls

Data:
juliol 27
Hora:
20:00 - 21:30
Categoria d'Esdeveniment: