El gust és nostre!

A la manera d’un menú gastronòmic emprenem un viatge per la vida enmig d’una posada en escena entre llibres, làmpades, estris de cuina i dos músics disposats a compartir vivències i sentiments. En aquest recorregut, en una dramatúrgia basada en entrevistes, cartes, memòries de diferents poetes, s’enceta un pont amb l’espectador en la necessitat de  veritat a la vida, a l’art, a l’escriptura.

Textos de Joan Margarit, Miquel Àngel Riera, J.V Foix, Bernat Nadal, Blai Bonet, V.A. Estellés, Ovidi Montllor, Jaume Santandreu, R.M. Rilke, Hilari de Cara, Agustí Bartra, Salvat-Papasseit, Guillem d’Efak, Damià Huguet, Cançoner popular de Mallorca.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia, direcció i concepte de l’espectacle: Joan Gomila

Assistència a la direcció i creació amb objectes: Andrea Cruz

Interpretació: Joan Gomila, Cesc Montané, Enrique Barrenengoa/Jon Andoni Cilveti

Il·luminació: Cesc Montané

Servei tècnic: Pep Pérez

Recomanacions a l’espectacle: Tot i el perfil elitista que se’n pot despendre us equivocareu si veis només un espectacle pera lectors de poesia. Res d’això. Es tracte una versió poètica , un tant cabaretera, amb un esplèndids músics que us emportarÍeu embolicats amb les seves versions i improvisacions. L’espectacle a mesura que passa creix en humor i més quan es deixa dur per les formes més planeres del cançoner popular de Mallorca, principalment l’eròtic. Una joia, una autèntica joia. Si com a promotors li donau un aire de local nocturn amb tauletes amb les seves espelmes i oferiu una copa de vi als assistents estic segur que podreu gaudir d’un dels espectacles més encisadors de la vostra programació.

Joan Gomila