A La Fornal d’Espectacles hem rebut tot el bagatge de la nostra formació de gestió i artística de més de 25 anys. La nostra companyia divideix les seves seccions en espectacles per adults, espectacles infantil i juvenils, serveis tècnics i la gestió d’esdeveniments o de la nostra pròpia sala, La Fornal, un espai de suport a la creació que des de la nostra direcció vol un procés autogestionat per part d’aquells artístics que s’hi vinculin

Som un equip!

Joan Gomila
És el Gerent i Director Artístic de La Fornal d’Espectacles. De formació humanística s’inicia en obres de caràcter amateur. No serà fins l’any 2000 quan es vincula al món professional del teatre formant part tant com a director o actor de diverses companyies i espectacles. Té experiencia en la gestió com a extècnic de cultura de l’Ajuntament de Son Servera, ex-director del teatre principal de Palma, i ex-direcor del teatre de Vilafranca.
Des del 2007 dirigeix La Fornal.
Cristina Brunet
Llicenciada en Art Dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. És cantant i actriu i ha participat en diversos muntatges teatrals i musicals entre els que destaquen “Joc de massacre” de Ionesco (dir. Joan Fullana) , “El Mikado” de Gilbert i Sullivan (dir. Pep López i Xavier Gelabert), “Illamor” de Tomeu Oliver i “Moonwalking o un viatge a L.A.” de Francesc Riera. També és directora de teatre infantil i juvenil des del 2010. Actualment treballa per la Fornal en tasques administratives i en muntatges de la companyia.
Joana Serra
S’encarrega de l’administració, difusió i producció d’ença que treballa a La Fornal des del setembre 2010. Té experiència en l’Animació Turística i les Relacions Públiques a més de parlar Anglès i Alemany.

Direcció tècnica
Aquesta direcció està actualment assumida per la gerència, però comptam amb un equip de tècnics que s’encarreguen de la realització tècnica de diferents espectacles produïts per la companyia.

A més, ens ajuden en tots els nostres truis…

Associats

La Fornal treballa amb diverses companyies en xarxa. L’objectiu és el d’apostar per companyies professionals que es situen en el nostre nivell i que només poden assegurar la seva supervivència a base de compartir experiències i objectius.
Aquest 2015 treballarem amb:

  • ZIRCÓ (País Valencià)
  • TEATRE DE PONENT (Catalunya)
  • LOLS TITIRITEROS DE BINÈFAR (Aragó)
  • TEATRE ESCÈNIC (Mallorca)

Col·laboradors

  • Directors
  • Intèrprets
  • Dissenyadors d’il·luminació
  • Escenografia i vestuari
  • Realització de màsqueres i titelles
  • Dissenyadors gràfics, vídeo i fotografia

Patrocinadors